Mistænkelig person i området

Der har til aften været en henvendelse ved døren hos en beboer i vores område. Personen brugte et påskud om et bogsalg som undskyldning for henvendelsen. Da beboeren ikke har en bog til salg, er der muligvis tale om en person med uærlige hensigter. Så alle opfordres til forsigtighed, og til at holde øje med mistænkelige personer i området.

1 thought on “Mistænkelig person i området

 1. Først en undskyldning til berørte og andre beboere der har følt sig utrygge pga. ovennævnte.
  Jeg har haft nogle studiebøger til salg på DBA den seneste tid, en af dem blev solgt og køber kunne først hente den om aftenen den 25. januar.
  Jeg har først set ovennævnte for et par dage siden, og tænkte der nok var en sammenhæng mellem det og mit bogsalg,- jeg husker også køber ringede til mig da han ikke kunne finde vores hus. Han ringede til mig kl. 20:53 pågældende aften.
  Jeg kontaktede for en sikkerheds skyld køber for at være sikker, før jeg skrev herinde. Han kunne fortælle, at han havde skrevet husnummeret forkert ned, det skulle have været 117, men han havde vist glemt et tal.
  Vi for nyligt flyttet her til og er glade for dette dejlige kvarter og det gode naboskab.
  Håber det kan lægge en dæmper på utrygheden, hvis den er opstået.
  Mvh. nr. 117

Der er lukket for kommentarer.